start voorbereidende werken

Het is zover. Vanaf begin volgend jaar zouden de eigenlijke herinrichtingswerken voor de Gelukstraat en de Sint-Katelijnestraat moeten van start gaan. Eerst is er nog een voorlichtingsavond in het stadhuis op woensdag 11 januari voor de bewoners.

leidingen vernieuwen

Ondertussen zijn al heel wat voorbereidende werken uitgevoerd. Zo zijn alle nutsleidingen vernieuwd. Alles zit klaar met uitzondering van de rioleringen. Die worden meegenomen met de heraanleg.
Hoop doet leven. Al meer dan 10 jaar is de slechte toestand van de beide straten aangekaart bij het gemeentebestuur. Nu nog even een zure appel doorbijten en dan zal het resultaat gezien mogen worden. Althans, dat hopen we.

het einde van de ellende is nabij

Lees ook: http://gent.blogt.be/2005/12/20/werken-in-de-waterwijk-vervolg